direct reserveren

Gastenboek

25 Mar 2012
Ga zo door!
Het eten is hier zeer goed. Eveneens de bediening. Zeker de moeite waard. Jos en Jan zijn echte gastheren. Terras op het zuiden heeft uitzicht op de vijver. Het totaal is betaalbaar. Kinderen kunnen zich daar uitleven. Kabelbaan, glijbaan en skelters. Ga zo door!
Dijkslag - Heino
24 Sep 2011
Wandelvakantie
We zijn een paar dagen op vakantie geweest in Overijssel. Lekker gewandeld. Prachtig gebied. Echt een ontdekking. Daarbij hebben we onderweg een stop gemaakt in 't HoogeHuus. Leuke plek! Jammer wel dat het weer zo waardeloos was dat we binnen moesten zitten. Lekker aan de grote leestafel gezeten, vlakbij de keuken, en relaxt zitten lezen.
Eva - Gorinchem
3 Sep 2011
Mooie plek
Samen met mijn vrouw heb ik een knooppuntenroute gedaan. We hebben genoten van de landgoederen. Onderweg zijn we bij 't HoogeHuus iets gaan drinken. Het was mooi weer en we hebben op het terras gezeten. Heerlijk ruim en uitzicht op de vijver. Het is echt een mooie plek.
Nico - Deventer
29 Aug 2011
Heerlijk gegeten
Laatst een dagmenu gegeten bij ‘t HoogeHuus. Het was echt lekker en betaalbaar! Ik voelde me op mijn gemak in het restaurant. De ontvangst was top Jan! Dank je wel! Je bent echt een gastheer.
Maartje - Zwolle

Plaats een reactie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Zwolseweg 71 a 8141 EA HEINO (088) 328 00 40 info@hoogehuus.nl